Seminar u Bratislavi o pravilniku o tunelima i bezbednosti u tunelima

Seminar u Bratislavi o pravilniku o tunelima i bezbednosti u tunelima

U sedištu SSC-a (Slovačka uprava za puteve) u Bratislavi, danas je više od 60 inženjera, projektanata i drugih zainteresovanih strana prisustvovalo seminaru na kome je Promatov internacionalni tim održao svoje prezentacije. Viliam Fusek (Menadžer prodaje za Slovačku), Gabor Marlovits (Menadžer prodaje za Mađarsku) i Andy Flint (Regionalni menadžer za tunele, zadužen za Veliku Britaniju, Irsku i Jugoistočnu Evropu) predstavili su prisutnima najnovije informacije, uključujući i novi pravilnik o požarnim performansama tunelskih konstrukcija i kako u budućnosti zaštititi tunele od pojave pukotina i eksplozivnog lomljenja betona u slučaju požara.

< Nazad

 

 

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža